Verhuiswagen I Opslagloods I Harry Vroomen BV I Eygelshoven

Klantenvertellen logo
9.4
58 reviews
Verwachting waargemaakt9.4
Informatievoorziening9.2
Deskundig advies9.4
Overeenkomst volgens afspraak9.5
Vriendelijkheid taxateur9.5
Vriendelijkheid verhuisteam9.5
Vriendelijkheid overige medewerkers 9.4
Deskundigheid taxateur9.5
Deskundigheid verhuisteam9.4
Deskundigheid overige medewerkers 9.4
Nakomen gemaakte afspraken9.5
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen9.6
Oplossen van klachten8.9
Oplossen van schade9
Verhouding kwaliteit - prijs9.3
Veronique - Kerkrade 08-12-2017

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten: Het team van Harry Vroomen heeft de verhuizing geregeld. Toch altijd een spannende en soms emotionele dag. Zij hebben ervoor gezorgd dat alles vlekkeloos is verlopen en dat je zelf voor een groot gedeelte ontzorgd wordt!

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 10
Informatievoorziening 10
Deskundig advies 10
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Vriendelijkheid overige medewerkers 10
Deskundigheid verhuisteam 10
Deskundigheid overige medewerkers 10
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 10
Verhouding kwaliteit - prijs 10
10
Natascha - Kerkrade 04-07-2017

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Opslag, In- uitpakservice

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 10
Informatievoorziening 10
Deskundig advies 10
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid taxateur 10
Vriendelijkheid overige medewerkers 10
Deskundigheid overige medewerkers 10
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 10
Verhouding kwaliteit - prijs 10
10
Judith - Landgraaf 11-05-2017

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 10
Informatievoorziening 10
Deskundig advies 10
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid taxateur 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Vriendelijkheid overige medewerkers 10
Deskundigheid taxateur 10
Deskundigheid verhuisteam 10
Deskundigheid overige medewerkers 10
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 10
Verhouding kwaliteit - prijs 10
10
Hans - Landgraaf 06-04-2017

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Verbeterpunten: geen

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 10
Informatievoorziening 10
Deskundig advies 10
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid taxateur 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Vriendelijkheid overige medewerkers 10
Deskundigheid taxateur 10
Deskundigheid verhuisteam 10
Deskundigheid overige medewerkers 10
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 10
Oplossen van klachten 10
Oplossen van schade 10
Verhouding kwaliteit - prijs 10
10
J.P.J. - vaals 28-03-2017

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten: Alles is verzekerd. Zorg voor de spullen. Inleving in de klant.

Verbeterpunten: Het in en uit laten pakken van spullen heeft zijn voordelen. Nadeel is dat je toch alles weer opnieuw uit de kast haaltben herindeeld

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 8
Informatievoorziening 7
Deskundig advies 8
Overeenkomst volgens afspraak 7
Vriendelijkheid taxateur 9
Vriendelijkheid verhuisteam 9
Vriendelijkheid overige medewerkers 8
Deskundigheid taxateur 9
Deskundigheid verhuisteam 9
Deskundigheid overige medewerkers 8
Nakomen gemaakte afspraken 7
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 7
Oplossen van klachten 7
Verhouding kwaliteit - prijs 8
7.9
Cornelus - Maastricht 20-03-2017

Ik ben: vaker klant geweest

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 10
Informatievoorziening 10
Deskundig advies 10
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Vriendelijkheid overige medewerkers 10
Deskundigheid verhuisteam 10
Deskundigheid overige medewerkers 10
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 10
Verhouding kwaliteit - prijs 10
10
Carola - Kerkrade 19-03-2017

Ik ben: vaker klant geweest

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten: Geweldig flexibel team van hardwerkende vaklui! Naast hardwerken ook goed gelachen :-)

Verbeterpunten: Ik kan er geen een bedenken

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 10
Informatievoorziening 10
Deskundig advies 10
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid taxateur 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Deskundigheid taxateur 10
Deskundigheid verhuisteam 10
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 10
Verhouding kwaliteit - prijs 10
10
Pien - Roermond 17-03-2017

Ik ben: vaker klant geweest

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 10
Informatievoorziening 10
Deskundig advies 10
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Deskundigheid verhuisteam 10
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 10
Oplossen van klachten 10
Verhouding kwaliteit - prijs 10
10
patrick - kerkrade 16-03-2017

Ik ben: vaker klant geweest

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 10
Informatievoorziening 10
Deskundig advies 10
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid taxateur 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Vriendelijkheid overige medewerkers 10
Deskundigheid taxateur 10
Deskundigheid verhuisteam 10
Deskundigheid overige medewerkers 10
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 10
Verhouding kwaliteit - prijs 10
10
Jo - Puth 15-03-2017

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 8
Informatievoorziening 8
Deskundig advies 8
Overeenkomst volgens afspraak 8
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Vriendelijkheid overige medewerkers 10
Deskundigheid verhuisteam 10
Deskundigheid overige medewerkers 10
Nakomen gemaakte afspraken 8
Oplossen van klachten 7
Oplossen van schade 8
Verhouding kwaliteit - prijs 10
8.8
sten - kerkrade 15-03-2017

Ik ben: vaker klant geweest

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, Handymanservice

Pluspunten: Super klantvriendelijk, efficient, zeer flexibel

Verbeterpunten: Na lang zoeken niets kunnen vinden.

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 10
Informatievoorziening 10
Deskundig advies 10
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid taxateur 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Vriendelijkheid overige medewerkers 10
Deskundigheid taxateur 10
Deskundigheid verhuisteam 10
Deskundigheid overige medewerkers 10
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 10
Oplossen van klachten 10
Oplossen van schade 10
Verhouding kwaliteit - prijs 10
10
Giel en Ellie - Gulpen/kerkrade 19-01-2017

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten: Super verhuisbericht, denken mee en hebben oplossingen.

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 10
Informatievoorziening 10
Deskundig advies 10
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Vriendelijkheid overige medewerkers 10
Deskundigheid verhuisteam 10
Deskundigheid overige medewerkers 10
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 10
Verhouding kwaliteit - prijs 10
10
jenny - landgraaf 05-12-2016

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten: Het is geweldig gegaan allemaal

Verbeterpunten: Geen

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 10
Informatievoorziening 10
Deskundig advies 10
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid taxateur 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Vriendelijkheid overige medewerkers 10
Deskundigheid taxateur 10
Deskundigheid verhuisteam 10
Deskundigheid overige medewerkers 10
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 10
Verhouding kwaliteit - prijs 10
10
Hans - Landgraaf 24-11-2016

Ik ben: vaker klant geweest

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, In- uitpakservice

Pluspunten: Door onvoorziene omstandigheden moest onze oorspronkelijke verhuisdatum twee weken worden uitgesteld. Mede door de flexibiliteit van Marcel Vroomen en zijn medewerkers leverde dit geen problemen op en kwam alles toch nog goed. Uitstekende klantvriendelijkheid en communicatie!

Verbeterpunten: Geen

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 10
Informatievoorziening 10
Deskundig advies 10
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Vriendelijkheid overige medewerkers 10
Deskundigheid verhuisteam 10
Deskundigheid overige medewerkers 10
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 10
Verhouding kwaliteit - prijs 10
10
Jack - Landgraaf 06-11-2016

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten: bedrijf zal ik zeker aanbevelen bij anderen.

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 10
Informatievoorziening 10
Deskundig advies 10
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid taxateur 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Vriendelijkheid overige medewerkers 10
Deskundigheid taxateur 10
Deskundigheid verhuisteam 10
Deskundigheid overige medewerkers 10
Nakomen gemaakte afspraken 10
Verhouding kwaliteit - prijs 10
10
Hanke - Landgraaf 04-11-2016

Ik ben: vaker klant geweest

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Opslag

Pluspunten: Zorgvuldige behandeling van alle spullen

Verbeterpunten: Geen

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 9
Informatievoorziening 8
Deskundig advies 10
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid verhuisteam 8
Vriendelijkheid overige medewerkers 8
Deskundigheid verhuisteam 8
Nakomen gemaakte afspraken 9
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9
Verhouding kwaliteit - prijs 8
8.7
Saskia - Heerlen 01-11-2016

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 10
Informatievoorziening 9
Deskundig advies 9
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid taxateur 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Vriendelijkheid overige medewerkers 10
Deskundigheid taxateur 10
Deskundigheid verhuisteam 10
Deskundigheid overige medewerkers 10
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 10
Verhouding kwaliteit - prijs 10
9.8
Maud - Heerlen 01-11-2016

Ik ben: vaker klant geweest

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 9
Informatievoorziening 8
Deskundig advies 9
Overeenkomst volgens afspraak 9
Vriendelijkheid taxateur 9
Vriendelijkheid verhuisteam 9
Vriendelijkheid overige medewerkers 9
Deskundigheid taxateur 9
Deskundigheid verhuisteam 9
Deskundigheid overige medewerkers 9
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 10
Verhouding kwaliteit - prijs 8
9
Dominique - Middelburg 31-10-2016

Ik ben: vaker klant geweest

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten: Vriendelijk in contact, personeel onderling prettig in de omgang waardoor de sfeer tijdens de verhuizing prettig is, betrouwbaar, afspraken worden nagekomen, duidelijk in de communicatie, behulpzaam bij vragen van onze kant, deskundig personeel.

Verbeterpunten: Kan ik niet bedenken

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 10
Informatievoorziening 10
Deskundig advies 10
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid taxateur 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Vriendelijkheid overige medewerkers 10
Deskundigheid taxateur 10
Deskundigheid verhuisteam 10
Deskundigheid overige medewerkers 10
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 10
Verhouding kwaliteit - prijs 10
10
tpt - bocholtz 31-10-2016

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten: bijzonder deskundige personeelsleden, zeer vriendelijk en behulpzaam. opnemen en uitvoeren van zaken rondom verhuizing en opslag uitstekend geregeld. Houden zo Prettig bedrijf om mee zaken te doen, zal dit bedrijf zeker bij anderen aanraden

Verbeterpunten: Bedrijf is bij mij zo goed bezig geweest dat ik geen verbeterpunten kan noemen.

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 10
Informatievoorziening 10
Deskundig advies 10
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid taxateur 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Vriendelijkheid overige medewerkers 10
Deskundigheid taxateur 10
Deskundigheid verhuisteam 10
Nakomen gemaakte afspraken 10
Verhouding kwaliteit - prijs 10
10
Roy - Heerlen 31-10-2016

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 10
Informatievoorziening 10
Deskundig advies 10
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid taxateur 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Vriendelijkheid overige medewerkers 10
Deskundigheid taxateur 10
Deskundigheid verhuisteam 10
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9
Verhouding kwaliteit - prijs 9
9.8
J. - Geleen 31-10-2016

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten: Alles is snel, probleemloos en volgens afspraak verlopen (verhuizing Geleen naar Enschede) Niet de goedkoopste verhuizer, maar de verhuizing is zonder enig probleem en soepel en snel verlopen.

Verbeterpunten: Communicatie kan wel iets beter. Ik heb vaak zelf contact moeten opnemen met het bedrijf om nog even zaken kort te sluiten.

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 9
Informatievoorziening 7
Deskundig advies 8
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid verhuisteam 8
Vriendelijkheid overige medewerkers 8
Deskundigheid verhuisteam 8
Deskundigheid overige medewerkers 8
Nakomen gemaakte afspraken 9
Verhouding kwaliteit - prijs 7
8.2
manon - bergen 31-10-2016

Ik ben: vaker klant geweest

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 10
Informatievoorziening 9
Deskundig advies 10
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid taxateur 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Vriendelijkheid overige medewerkers 10
Deskundigheid taxateur 10
Deskundigheid verhuisteam 10
Deskundigheid overige medewerkers 10
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 10
Verhouding kwaliteit - prijs 10
9.9
jos - kerkrade 31-10-2016

Ik ben: vaker klant geweest

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten: wij zijn wederom erg tevreden.

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 9
Informatievoorziening 9
Deskundig advies 9
Overeenkomst volgens afspraak 9
Vriendelijkheid taxateur 9
Vriendelijkheid verhuisteam 9
Vriendelijkheid overige medewerkers 9
Deskundigheid taxateur 9
Deskundigheid verhuisteam 9
Deskundigheid overige medewerkers 9
Nakomen gemaakte afspraken 9
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9
Oplossen van klachten 9
Oplossen van schade 9
Verhouding kwaliteit - prijs 9
9
René - Landgraaf 04-08-2016

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten: Opm. de verhuizing was van dhr Spatgens, die naar Gambia ging. Ik heb als opdrachtnemer voor dhr Spatgens gefungeerd.

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 9
Informatievoorziening 9
Deskundig advies 9
Overeenkomst volgens afspraak 9
Vriendelijkheid verhuisteam 9
Deskundigheid verhuisteam 9
Nakomen gemaakte afspraken 9
Verhouding kwaliteit - prijs 9
9
Karel - brunssum 11-06-2016

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten: De kosten dubbeldik waard voor het gebodene. Het verhuisteam wilde niet lang koffiedrinken ondanks mijn aandringen.

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 9
Informatievoorziening 9
Deskundig advies 9
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid verhuisteam 9
Deskundigheid verhuisteam 9
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 10
Verhouding kwaliteit - prijs 9
9.3
Hans - Schinnen 03-05-2016

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 8
Informatievoorziening 8
Deskundig advies 8
Overeenkomst volgens afspraak 8
Vriendelijkheid taxateur 9
Vriendelijkheid verhuisteam 9
Vriendelijkheid overige medewerkers 9
Deskundigheid taxateur 9
Deskundigheid verhuisteam 8
Deskundigheid overige medewerkers 8
Nakomen gemaakte afspraken 8
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 8
Verhouding kwaliteit - prijs 8
8.3
Hendrika - Leidschendam 03-05-2016

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten: Sympathiek team. Harde werkers.

Verbeterpunten: Duidelijker informeren over wat wel en niet verzekerd is. Dat voorkomt telerstellingen achteraf.

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 9
Informatievoorziening 7
Deskundig advies 8
Overeenkomst volgens afspraak 8
Vriendelijkheid taxateur 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Vriendelijkheid overige medewerkers 10
Deskundigheid taxateur 9
Deskundigheid verhuisteam 9
Deskundigheid overige medewerkers 9
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 10
Oplossen van klachten 8
Oplossen van schade 6
Verhouding kwaliteit - prijs 10
8.9
John - Kerkrade 02-05-2016

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 9
Informatievoorziening 9
Deskundig advies 9
Overeenkomst volgens afspraak 9
Vriendelijkheid verhuisteam 9
Vriendelijkheid overige medewerkers 9
Deskundigheid verhuisteam 9
Deskundigheid overige medewerkers 9
Nakomen gemaakte afspraken 9
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9
Verhouding kwaliteit - prijs 9
9
Jo - Kerkrade 02-05-2016

Ik ben: vaker klant geweest

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten: alles is perfect uitgevoerd - fantastische services en medewerkers, super vriendelijk - het geheel is 100% +

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 10
Informatievoorziening 10
Deskundig advies 10
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Vriendelijkheid overige medewerkers 10
Deskundigheid verhuisteam 10
Deskundigheid overige medewerkers 10
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 10
Verhouding kwaliteit - prijs 8
9.8
Louis - Zoetermeer-simpelveld 02-05-2016

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Verbeterpunten: Compliment ook voor de uitstekende communicatie en afstemming.

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 10
Informatievoorziening 10
Deskundig advies 10
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid taxateur 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Vriendelijkheid overige medewerkers 10
Deskundigheid taxateur 10
Deskundigheid verhuisteam 10
Deskundigheid overige medewerkers 10
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 10
Verhouding kwaliteit - prijs 10
10
Wineke - Landgraaf 07-03-2016

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten: Zeer tevreden over het hele traject. Goede informatie, goede adequate hulp en vlotte verhuizindg waarin alles opgepakt en opgelost werd wat zich voordeed.

Verbeterpunten: Geen.

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 10
Informatievoorziening 10
Deskundig advies 10
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid taxateur 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Vriendelijkheid overige medewerkers 10
Deskundigheid taxateur 10
Deskundigheid verhuisteam 10
Deskundigheid overige medewerkers 10
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 10
Oplossen van schade 10
Verhouding kwaliteit - prijs 10
10
Anja - Kerkrade 04-03-2016

Ik ben: vaker klant geweest

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten: Deskundig en hardwerkend verhuisteam. Klantvriendelijk.

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 10
Informatievoorziening 9
Deskundig advies 9
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid taxateur 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Vriendelijkheid overige medewerkers 10
Deskundigheid taxateur 10
Deskundigheid verhuisteam 10
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9
Verhouding kwaliteit - prijs 9
9.7
Philo - Brunssum 31-01-2016

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Verbeterpunten: Ga zo door!

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 9
Informatievoorziening 9
Deskundig advies 9
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Deskundigheid verhuisteam 9
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 10
Oplossen van schade 10
Verhouding kwaliteit - prijs 9
9.5
Heinz - Kerkrade 29-01-2016

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, Handymanservice, In- uitpakservice

Pluspunten: Het persoonlijke, positieve kontakt vanaf de eerste kennismaking met Fa. Vroomen.

Verbeterpunten: geen!

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 10
Informatievoorziening 10
Deskundig advies 10
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid taxateur 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Vriendelijkheid overige medewerkers 10
Deskundigheid taxateur 10
Deskundigheid verhuisteam 10
Deskundigheid overige medewerkers 10
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 10
Verhouding kwaliteit - prijs 10
10
Jo-Michel - Eschweiler 26-11-2015

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten: Einfach Super. Tolle und freundliche Fachkräfte. Sehr Korrekt. De juiste keuze gemaakt.

Verbeterpunten: Geen enkele.

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 10
Informatievoorziening 10
Deskundig advies 10
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid taxateur 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Vriendelijkheid overige medewerkers 10
Deskundigheid taxateur 10
Deskundigheid verhuisteam 10
Deskundigheid overige medewerkers 10
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 10
Verhouding kwaliteit - prijs 10
10
Piet - Kerkrade 23-11-2015

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 8
Informatievoorziening 8
Deskundig advies 8
Overeenkomst volgens afspraak 8
Vriendelijkheid verhuisteam 8
Vriendelijkheid overige medewerkers 8
Deskundigheid verhuisteam 8
Deskundigheid overige medewerkers 8
Nakomen gemaakte afspraken 8
Verhouding kwaliteit - prijs 8
8
Yvonne - Roermond 17-11-2015

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 8
Informatievoorziening 8
Deskundig advies 8
Overeenkomst volgens afspraak 8
Vriendelijkheid taxateur 8
Vriendelijkheid verhuisteam 8
Vriendelijkheid overige medewerkers 8
Deskundigheid taxateur 8
Deskundigheid verhuisteam 8
Deskundigheid overige medewerkers 8
Nakomen gemaakte afspraken 8
8
W.M. - Kerkrade 17-11-2015

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 9
Informatievoorziening 9
Deskundig advies 9
Overeenkomst volgens afspraak 9
Vriendelijkheid taxateur 9
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Deskundigheid taxateur 9
Deskundigheid verhuisteam 9
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 10
Oplossen van klachten 10
Verhouding kwaliteit - prijs 9
9.3
Huub - Wijnandsrade 16-11-2015

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten: Goede prijs / kwalititsverhouding

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 9
Informatievoorziening 9
Deskundig advies 9
Overeenkomst volgens afspraak 9
Vriendelijkheid taxateur 9
Vriendelijkheid verhuisteam 9
Deskundigheid taxateur 9
Deskundigheid verhuisteam 9
Nakomen gemaakte afspraken 9
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9
Oplossen van klachten 9
Verhouding kwaliteit - prijs 9
9
Hub - Landgraaf 16-11-2015

Ik ben: vaker klant geweest

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten: Evenals 14 jaar geleden, toen onder verantwoordelijkheid van Vroomen sr, heeft zoon Marcel de zaken nu ook tot in de puntjes goed verzorgd, chapeau voor het hele team. Eerlijk zaken doen met deze firma.

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 10
Informatievoorziening 10
Deskundig advies 10
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Vriendelijkheid overige medewerkers 10
Deskundigheid verhuisteam 10
Deskundigheid overige medewerkers 10
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 10
Verhouding kwaliteit - prijs 10
10
N. - Maaseik 13-11-2015

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 10
Informatievoorziening 10
Deskundig advies 10
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Vriendelijkheid overige medewerkers 10
Deskundigheid verhuisteam 10
Deskundigheid overige medewerkers 10
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 10
Oplossen van klachten 10
Verhouding kwaliteit - prijs 10
10
Eva - Heerlen 17-03-2015

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten: Geweldige service ! Top klantenservice! Leven met de klant mee! Harry Vroomen is voor mij DE verhuizer en raad ik iedereen aan!

Verbeterpunten: Geen

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 10
Informatievoorziening 10
Deskundig advies 10
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Vriendelijkheid overige medewerkers 10
Deskundigheid verhuisteam 10
Deskundigheid overige medewerkers 10
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 10
Oplossen van klachten 10
Oplossen van schade 10
Verhouding kwaliteit - prijs 10
10
Annie - Heerlen 29-01-2015

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 8
Informatievoorziening 8
Deskundig advies 8
Overeenkomst volgens afspraak 8
Vriendelijkheid taxateur 8
Vriendelijkheid verhuisteam 9
Vriendelijkheid overige medewerkers 9
Deskundigheid taxateur 8
Deskundigheid verhuisteam 9
Deskundigheid overige medewerkers 9
Nakomen gemaakte afspraken 9
Verhouding kwaliteit - prijs 8
8.4
Ingrid - Brunssum 26-01-2015

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten: Het was een prettige samenwerking wat de verhuisstress aanzienlijk heeft verminderd!

Verbeterpunten: n.v.t.

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 10
Informatievoorziening 10
Deskundig advies 10
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Vriendelijkheid overige medewerkers 10
Deskundigheid verhuisteam 10
Deskundigheid overige medewerkers 10
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 10
Verhouding kwaliteit - prijs 10
10
Esther - Landgraaf 30-12-2014

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Pluspunten: Gemaakte afspraken zijn nagekomen, vriendelijke medewerkers, goede in-uitpakservice dat zelfde geldt ook voor het demonteren en monteren van de meubelstukken. Kortom..........zeer tevreden!!!!!

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 10
Informatievoorziening 9
Deskundig advies 9
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid verhuisteam 9
Vriendelijkheid overige medewerkers 9
Deskundigheid verhuisteam 9
Deskundigheid overige medewerkers 9
Nakomen gemaakte afspraken 9
Verhouding kwaliteit - prijs 9
9.2
cecil - heerlen 22-12-2014

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Pluspunten: Wij hebben 2x gebruik gemaakt van de verhuisservice en zijn buitengewoon tevreden. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen, personeel is vriendelijk en werken netjes. Ik beveel Harry Vroomen graag aan bij vrienden en kennissen.

Verbeterpunten: Geen

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 10
Informatievoorziening 10
Deskundig advies 10
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid taxateur 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Deskundigheid taxateur 10
Deskundigheid verhuisteam 10
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 10
Verhouding kwaliteit - prijs 10
10
Sten - Greve 21-12-2014

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 9
Informatievoorziening 9
Deskundig advies 10
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Vriendelijkheid overige medewerkers 9
Deskundigheid verhuisteam 9
Deskundigheid overige medewerkers 9
Nakomen gemaakte afspraken 10
Verhouding kwaliteit - prijs 10
9.5
johan - kerkrade 21-12-2014

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Pluspunten: Vriendelijk en deskundig verhuisbedrijf .Weten wat ze moeten doen.Alles verloopt rustig en zonder schade.

Verbeterpunten: Geen

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 8
Informatievoorziening 8
Deskundig advies 8
Overeenkomst volgens afspraak 9
Vriendelijkheid taxateur 9
Vriendelijkheid verhuisteam 9
Deskundigheid taxateur 9
Deskundigheid verhuisteam 9
Nakomen gemaakte afspraken 9
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9
Verhouding kwaliteit - prijs 9
8.7
C. - Kerkrade 21-12-2014

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Pluspunten: Zeer vriendelijke verhuizers die zeer voorzichtig te werk gaan. Met Veel humor en zonder vooroordelen te werk gegaan.

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 9
Informatievoorziening 10
Deskundig advies 10
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid taxateur 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Deskundigheid taxateur 10
Deskundigheid verhuisteam 10
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 10
Verhouding kwaliteit - prijs 10
9.9
H.J. - Heerlen 20-12-2014

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 8
Informatievoorziening 8
Deskundig advies 8
Overeenkomst volgens afspraak 8
Vriendelijkheid taxateur 8
Vriendelijkheid verhuisteam 8
Vriendelijkheid overige medewerkers 8
Deskundigheid taxateur 8
Deskundigheid verhuisteam 8
Deskundigheid overige medewerkers 8
Nakomen gemaakte afspraken 8
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 8
Verhouding kwaliteit - prijs 8
8
Gerard - Heerlen 19-12-2014

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Pluspunten: alles prima. Prijs/kwaliteit verhouding gunstig.

Verbeterpunten: geen

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 10
Informatievoorziening 9
Deskundig advies 10
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid taxateur 10
Vriendelijkheid verhuisteam 9
Deskundigheid taxateur 10
Deskundigheid verhuisteam 10
Nakomen gemaakte afspraken 10
Verhouding kwaliteit - prijs 10
9.8
Piet - Kerkrade 17-12-2014

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 8
Informatievoorziening 8
Deskundig advies 9
Overeenkomst volgens afspraak 9
Vriendelijkheid taxateur 8
Vriendelijkheid verhuisteam 8
Vriendelijkheid overige medewerkers 8
Deskundigheid taxateur 8
Deskundigheid verhuisteam 8
Deskundigheid overige medewerkers 8
Nakomen gemaakte afspraken 8
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 8
Oplossen van klachten 8
Oplossen van schade 8
Verhouding kwaliteit - prijs 8
8.1
MG - Brunssum 17-12-2014

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Pluspunten: Prima uitgevoerd!

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 9
Informatievoorziening 9
Deskundig advies 9
Overeenkomst volgens afspraak 9
Vriendelijkheid taxateur 9
Vriendelijkheid verhuisteam 9
Vriendelijkheid overige medewerkers 9
Deskundigheid taxateur 9
Deskundigheid verhuisteam 9
Deskundigheid overige medewerkers 9
Nakomen gemaakte afspraken 9
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9
Verhouding kwaliteit - prijs 7
8.8
Hans - Kerkrade 16-12-2014

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Pluspunten: Heel correct en vriendelijk verhuisteam

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 8
Informatievoorziening 8
Deskundig advies 8
Overeenkomst volgens afspraak 8
Vriendelijkheid taxateur 8
Vriendelijkheid verhuisteam 9
Vriendelijkheid overige medewerkers 8
Deskundigheid taxateur 8
Deskundigheid verhuisteam 8
Deskundigheid overige medewerkers 8
Nakomen gemaakte afspraken 8
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 8
Verhouding kwaliteit - prijs 8
8.1
Ralph - Kerkrade 15-12-2014

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Pluspunten: Super bedrijf

Verbeterpunten: wat uitstekend is moet zo blijven. Keep up the good work.

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 10
Informatievoorziening 10
Deskundig advies 10
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid taxateur 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Vriendelijkheid overige medewerkers 10
Deskundigheid taxateur 10
Deskundigheid verhuisteam 10
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 10
Verhouding kwaliteit - prijs 10
10
Mitchell - Kerkrade 11-12-2014

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Pluspunten: Platte organisatie No nonsense beleid Harde werkers Meedenken in oplossingen en flexibiliteit

Verbeterpunten: N.v.t.

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 8
Informatievoorziening 8
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid verhuisteam 8
Vriendelijkheid overige medewerkers 8
Deskundigheid verhuisteam 8
Deskundigheid overige medewerkers 8
Nakomen gemaakte afspraken 10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9
Oplossen van klachten 8
Verhouding kwaliteit - prijs 9
8.5
Gilbert - Roermond 11-12-2014

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Aanbeveling: ja

Verwachting waargemaakt 10
Informatievoorziening 10
Deskundig advies 10
Overeenkomst volgens afspraak 10
Vriendelijkheid verhuisteam 10
Vriendelijkheid overige medewerkers 10
Deskundigheid verhuisteam 10
Deskundigheid overige medewerkers 10
Nakomen gemaakte afspraken 10
Verhouding kwaliteit - prijs 10
10