Verhuiswagen I Opslagloods I Harry Vroomen BV I Eygelshoven

Wij hebben de ruimte waar het u aan ontbreekt

Bij Harry Vroomen kunt u uw meubels voor een vriendelijke prijs opslaan. En dat niet alleen, ook voor milieuvriendelijk materiaal zoals verpakkingen en grondstoffen, bieden we opslagruimte.

Verhuiswagen I Opslagloods I Harry Vroomen BV I Eygelshoven

Ruimtegebrek? Niet in onze opslagloods

Steeds meer bedrijven vragen om een just in time (JIT) levering. Dat betekent voor u als leverancier, dat de goederen die u levert precies op tijd op de plaats van bestemming moeten zijn. Het kan zijn dat u de vracht daardoor moet opslaan. Zit u ook met een zich ophopende voorraad? Waarschijnlijk is een externe opslaglocatie voor u dan de goedkoopste oplossing.

Harry Vroomen verzorgt de complete afhandeling. Dus niet alleen het opslaan, maar ook het laden en lossen van de goederen op elke gewenste locatie. We pendelen van de ophaallocatie naar onze opslagloods waar we de lading lossen en opslaan. Heeft u de pallets nodig dan zorgen we ervoor dat deze op de afgesproken tijd op het afleveradres gelost worden.

Contact

Meubelopslag

Heeft u uw huis verkocht, maar is de nieuwe woning nog niet klaar? Of gaat u verbouwen en moeten de meubels aan de kant? Externe opslagruimte huurt u bij Harry Vroomen. Wij hebben voor bepaalde en onbepaalde tijd opslagcontainers te huur van 10m3. U kunt de spullen zelf inladen, of alles aan ons overlaten. De containers worden vervolgens in onze meubelopslagloods opgeslagen.

Vraag een offerte aan

Palletopslag

Voor de opslag van pallets kunt u ruimte huren per m2 of per pallet. We vragen u alleen schone en milieuvriendelijke materialen op te slaan. Voor het lossen en laden beschikken wij over een elektroheftruck met een hefcapaciteit van 2,5 ton. Er kan direct aan de dock gelost worden via de achterkant of via de zijkanten van de wagen.

Vraag een offerte aan